Ce este Omega Skinz?
Foliile produse de catre belgienii de la Omega Skinz sunt dedicate industriei de tuning si infoliere automobile. Omega Skinz se diferentiaza de restul competitorilor prin gama lor unica de culori si texturi, dar si prin metodele avansate de productie. In plus, pe langa culorile fantastice, ne pun la dispozitie o gama la fel de impresionanta de folii de laminare sau protectie. PPF (paint protection films) sunt, asa cum le sugereaza si numele, folii de protectie atat pentru masinile vopsite, cat si pentru cele infoliate.
De ce Omega Skinz?
De unde cumparam Omega Skinz?
Cine monteaza foliile Omega Skinz?
Cat costa Omega Skinz?
Image
Image
Folia OMEGA SKINZ este construita intr-un mod diferit fata de multe alte folii cu pelicule convenționale. Aceasta este formată din mai multe straturi care absorb tensiunile filmului în timpul intinderii si deformarii extreme. Stratul superior este format dintr-o folie PVC transparenta, care oferă o culoare suplimentara in profunzime. Folia de tip cast este turnată in 2 sau 3 treceri, transformand in cele din urma straturile multiple intr-un singur strat omogen. Acest lucru ofera o peliculă stabila si rezistenta în timpul prelucrarii, care este extrem de moale si flexibila atunci când este incălzita cu un pistol termic sau o lampa cu infrarosu. Foliile Omega Skinz sunt ideale atat pentru suprafete mari, cat si pentru forme complexe, cum ar fi bare de protectie, spoilere si manere de ușa.

The best skin you can drive inThe end of everything elseHere we begin...

Accesati produsele din gama Glossy
Image
Accesati produsele din gama Matte
Image
Accesati produsele din gama Special
Image

"Am intalnit echipa de la Omega Skinz la targul FESPA 2021 in Amsterdam. Am ramas uimit de gama de culori, texturi si, in general, de prezentarea companiei. Am intrat in vorba cu ei si prima impresie a fost foarte buna: sunt oameni pasionati si dedicati acestei industrii, profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Asa m-am hotarat ca trebuie sa incepem o colaborare. Primul pas ca sa ma conving de calitatea produselor a fost sa imi colantez propria mea masina, cu folia OS-1939. Montajul a fost realizat de partenerii nostri de ani de zile, Glass Tuning, si, bineinteles, le-a iesit impecabil. Asa cum ma asteptam, baietii care au aplicat folia au fost cei cu adevarat incantati de proprietatile foliei. Verdictul: este cu cateva clase peste competitori. Asa m-am convins 100% de calitatea produselor. In concluzie, recomand cu incredere foliile de la noii nostri parteneri de la Omega Skinz."

Cristian Vasile - CEO Elcor Paper